LemzaChat ...chati me atmosfer
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

LemzaChat ...chati me atmosfer

ForumLatest imagesKėrkoRegjistrohuidentifikimi

Keni nje idee?

Shko poshtė 
4 posters
AutoriMesazh
mannix
Administrator
Administrator
mannix

Numri i postimeve : 215
Registration date : 25/03/2007

Keni nje idee? Empty
MesazhTitulli: Keni nje idee?   Keni nje idee? Icon_minitimeSun Mar 25, 2007 3:35 pm

Nese keni idee qysh me hjeshu LemzaChat ose cka me ba ma mir, postoni ketu ...
Mbrapsht nė krye Shko poshtė
http://www.lemzachat.net
Kosovari
Administrator
Administrator

Numri i postimeve : 364
Registration date : 27/03/2007

Keni nje idee? Empty
MesazhTitulli: Re: Keni nje idee?   Keni nje idee? Icon_minitimeThu May 10, 2007 10:43 am

hey o haram,
a mos ishte kan ma mir me mshel ato bre " Nje Shpull per..." se White_bimi edhe Belgjikanka shum po sjellin s'eshte fer kjo a dora ju thaft juve hoooo hahahaha Wink
mannix
Administrator
Administrator
mannix

Keni nje idee? Empty
MesazhTitulli: Re: Keni nje idee?   Keni nje idee? Icon_minitimeThu May 10, 2007 4:18 pm

hahahaahahahahahahaahahahahahah
Ks-are
PrinceSs
PrinceSs

Numri i postimeve : 199
Registration date : 01/04/2007

Keni nje idee? Empty
MesazhTitulli: Re: Keni nje idee?   Keni nje idee? Icon_minitimeSat May 12, 2007 2:39 pm

nese ish kan e mundur me shpesh me postu logs te chatit ne forum ishte kan me mir apo ? ama interesant aaa jo bised palidhje.
flm per mirkuptim
mannix
Administrator
Administrator
mannix

Keni nje idee? Empty
MesazhTitulli: Re: Keni nje idee?   Keni nje idee? Icon_minitimeSat May 12, 2007 4:59 pm

logs te chatit mun me postu kush don, jo veq une Wink
Ks-are
PrinceSs
PrinceSs

Keni nje idee? Empty
MesazhTitulli: Re: Keni nje idee?   Keni nje idee? Icon_minitimeSat May 12, 2007 11:38 pm

nuk i thash askujt personalisht thash ne pergjithesi
kushdo qe te shef nje bised interesante ne te postoj ne forum do ishte bo mir
se paku ky eshte menimi jem flm per mirkupim
Ks-are
PrinceSs
PrinceSs

Keni nje idee? Empty
MesazhTitulli: Re: Keni nje idee?   Keni nje idee? Icon_minitimeMon Jun 04, 2007 12:30 pm

Prap un Very Happy

Mos me keqkuptoni ju Administratoret (Haramat) ama kjo ngjyra e forumit spo me pelqen aq shum ka qen me mir se qe eshte tash, ndoshta edhe e kam gabim por ky eshte mendimi im edhe ngjyrat e grupit qe jan
Princess,Princ e kjo Haramt :S:S nuk jan aq serioze, edhe forumi ne pergjithsi nuk eshte aq serioz se ne asnje pytje nuk ka dhan askush pergjigje si duhet gjithmon me shaka e tuj kesh Sad apo e kam gabim ??? Per ket me vjen keq por gjithsesi juve dini me mir se un kjo ishte ideeja ime.

Flm per mirkuptim
Kosovari
Administrator
Administrator

Keni nje idee? Empty
MesazhTitulli: Re: Keni nje idee?   Keni nje idee? Icon_minitimeMon Jun 04, 2007 2:41 pm

kosovarja,

pja nisi simbas ankesave qė ki bo ti, sa pėr ngjyrėn e forumit, gjithėmone e njejta sduhėt tė jetė, e kemi desht pak me ndrru, e pėr atė qė nuk tė pelqen ty sme vjen interesant se i ke pa krjeta pamjet se si munet me qenė asnje ste ka pelqy ty,

e sa per Ngjyrat e gruepve pasi ste kan pelqy, ju japin nje mundesi tė i gjeni ju emra te grupeve:
Haramat(kemi desht pak me shaka me ba jo me ja rrit menen vetit) gjeni ju njė emėr tė ri edhe njė Ngjyr perkatese pėr ketė grup edhe poashtu per Grupin PrincesS gjenj nje njgyr qe shkon me ngjyrat e forumit e me emrin e grupit, edhe per Princ gjeni te njejtat sene ne i bajm pasi spo ju pelqejn kėto qė ne kemi zgjedh.
edhe per fund lidhje me postimet "jo serioze" ti edhe krejt tjeret duhet ta marrin nje tem serioze nese ajo eshte serioze po jo ashtu si e ben ata nė themen "Prezanto veten" Krenari ju dha vrejtje po ata nuk kuptuen tani ky ju dha vrejtje perseri, edhe ashtu mos po behet bajat njeri vet duhet me dit kur po e tepron.

kaq kisha nese ki dicka me shtu thuaje!!
mannix
Administrator
Administrator
mannix

Keni nje idee? Empty
MesazhTitulli: Re: Keni nje idee?   Keni nje idee? Icon_minitimeMon Jun 04, 2007 2:48 pm

per ket sen muj me than vetem nje sen, nje forum eshte qaq serioz, sa jon antaret aktive te forumit Wink
do me than, se nese JU nuk shkruni postime serioze, forumi ska me kan serioz, se une as gjysen e postimev e juaja skam ba, te gjitha ju i keni ba, une jav kam dhan forumin, cka boni ju me ta, nuk eshte puna jeme, nese ju jeni serioz, ashtu do te jet edhe forumi

per tjera sene boll foli meti Very Happy
Usere-x
PrinceSs
PrinceSs
Usere-x

Numri i postimeve : 115
Registration date : 29/03/2007

Keni nje idee? Empty
MesazhTitulli: Re: Keni nje idee?   Keni nje idee? Icon_minitimeMon Jun 04, 2007 3:28 pm

mu pom pelqen qumm qummm hihihihihi Razz
Ks-are
PrinceSs
PrinceSs

Keni nje idee? Empty
MesazhTitulli: Re: Keni nje idee?   Keni nje idee? Icon_minitimeMon Jun 04, 2007 8:34 pm

me vjen mir qe juve tjerve po ju pelqejka
meti ty qe thaje qe nese kam ngjyr te preferuar edhe emra te grupeve qe ti posotoj do bej ate e du ju tregoj prap nese kam naj idee tjeter, e sa per forumin se sa serioz esht un tham se aspak
nuk e kundershtoj krenarin qe ka dhan vrejtje te Prezanto veten por ndoshta i duhet me shpesh te jep ksi vrejtje se mua em duket diqka palidhje, e per ate qe thot krenari se si jan temat ashtu edhe postimet nuk eshte e vertet, ja lexoje ket p.sh.

belgjikanka kur poston ne temen "cilen keng jeni ka ndegjoni" ajo shenon ket :
Me Vjen Keqqq Se Bash Qaty nuk kum lindddd
se ska mdoket spital hiqqqqq ndashe me dittttt
veq une se di a ka a ska spital se e kaqanikut nuk jam!!

tani arbesa ja kthen dhe ka pas shum te drejt tja thot ket :
Hajt bre Belgjikanka lejee mo ku ki lind...
cilin keng je te ngu ??
Lori -Pergjithmon je ti

kjo tem nuk eshte qe te jesh serioze veq edhe te bajsh ksi biseda nuk eshte, apo e kam gabim ???????? nese me fal belgjikane ama ky ke vetem nje shembull se ka shum ksi por un morra ket.
nese me fani qe e zgjata por mendojeni pak
Kosovari
Administrator
Administrator

Keni nje idee? Empty
MesazhTitulli: Re: Keni nje idee?   Keni nje idee? Icon_minitimeSat Feb 09, 2008 11:42 am

moti skam kshyr ka ktu, vetem dicka, parlamenti qe o institucioni me i madh ne ks, ka biseda per humor nganjeher e jo forumi jon Smile der qetu cka ka pas keq une i kam fshi edhe o puna me fol e me kesh pak se sbahet interesant vetem

tema " cilen keng pe degjoni"

adelina . perzini qajat

edhe u kry, ska asgjo interesante, tybe spo ma nin mu cfar je tu ngu t,i po ni text pak sa me lujt me shkru me ujdis ni keng vet a mu mundu bre pak me kesh, na met han kshyr dreqi cka te koka Razz

nese na kurr sjemi kan ata qe kemi kesh per palidhje, edhe kurr sjemi kan ata qe kemi kshyr mos mu kesh kurr, forumi ka tema qe duhet serioz me fol, ka tema qe duhet me ba hajgare tash ne net nuk hym na mu perla, po me fo e me keshl, une kam pa edhe foruma tjer. jan do tema qe me mujt ja u fshij. pa kurrfar qellimi cka duhet me ni forum tema " pa cenzur**" a jemi hy ne net mu sha na a ? phiiiii lene bre se boll mir jemi bile der qetu mir kemi mrri

** per ata qe se din pa cenzur eshte tema qe mund te folish si ta do qefi ska kufij aty

qaq
Sponsored content

Keni nje idee? Empty
MesazhTitulli: Re: Keni nje idee?   Keni nje idee? Icon_minitime

Keni nje idee?
Mbrapsht nė krye 
Faqja 1 e 1
 Similar topics
-
» Keni Pyetje per LemzaChat???

Drejtat e ktij Forumit:Ju nuk mund ti pėrgjigjeni temave tė kėtij forumi
LemzaChat ...chati me atmosfer :: ..:::LemzaChat:::.. :: ..:::Pyetje per LemzaChat:::.. :: ..:::Kerkesa per LemzaChat:::..-
Kėrce tek: